Post by smyreclenlaro on Mar 15, 2022 23:13:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Studycat: Learn French for Kids ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Studycat: Learn French for Kids IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz qızıl üçün fırıldaqlar ▞▞▞
▞▞▞ Studycat: Learn French for Kids 2022 version ▞▞▞
Studycat: Learn French for Kids Švietimas wvb
Müstəsna öyrənmə vasitəsi Mən adətən proqramları qiymətləndirmirəm, lakin bu proqram üçün rəy yazmalı oldum. Uşaqların fransız dilini öyrənmələri üçün proqram axtarırdım və digərləri sadəcə darıxdırıcıdır. Studycat cəlbedici, yumoristik və maarifləndiricidir. Mənim 4 yaşındakı uşağım bunu çox sevir, çox gülür və nişanlıdır. Yaradıcılara yaxşı! Növbəti səviyyə üçün bir təqib proqramı olacaqmı? Əminəm ki, hit olardı.
Çox faydalı Əyləncəli və Həyəcanlıdır
Studycat: Learn French for Kids शिक्षा rcy
Fun French: Học tiếng Pháp Giáo dục fup
Fransız dilini öyrənməkdən o qədər xoşbəxtəm ki, sınaq üçün getdim
Abunəliklə bağlı problemim var idi, amma indi həll olundu. Mən bu proqramı beş ulduz verirəm ..
Oğlum bu proqramı sevir. Keçən il və ya tam proqram üçün ödəniş etdikdən əvvəlki il. Son bir neçə aydır istifadə etmirik. Bu gün istifadə olunub və yeni abunə haqlarını qeyd etdim, ona görə də bu tətbiq silinəcək. Həmçinin görünür ki, məzmunun heç biri dəyişməyib. Əvvəllər tam tətbiq üçün pul ödəmiş mövcud istifadəçilər abunə olmamalıdırlar.
Mən bunu bəyənmirəm, çünki rənglər və buna görə darıxdırıcılıqdan başqa, demək olar ki, hər şey üçün pul ödəməlisən
Həyat yoldaşım və oğlum əyləncəli fransız dili ilə birlikdə fransız dilini öyrənməkdən həzz alırlar, onlar bunu sevirlər!
çıxmaq və ya söndürmək çətindir!
Kifayət qədər sevimli proqram, lakin abunə qiymətinə DEYİL. Bir neçə həftə ərzində çox çalışqan məşq etmədən onu bitirdik və artıq səviyyə yoxdur. Təcrübə üçün səviyyələri yenidən keçəcəyik, lakin növbəti ödənişimdən əvvəl ləğv edəcəyəm.
Mən yalnız lazım olduqda nəzərdən keçirirəm və düşünürəm ki, onlar yeni bir yeniləməyə sahib olublar və bu, özünüzü qeyd etdiyiniz kimi daha interaktivdir və o, bəzi oyunlar üçün fəaliyyətə daxil edilmişdir və bu, təkcə təhsil məqsədləri üçün deyil, həm də oynaya biləcəyiniz faktiki bir oyundur. Mən fransız dilini öyrənməyimi daha effektiv etmək üçün böyüklər kimi bundan istifadə edirəm, ona görə də sınayın!
Veay fun oui fransız dilində bəli
Uşaqlar və yeni başlayanlar üçün çox faydalıdır.
Mən bu proqramı sevirəm, lakin onu oğlumun yeni planşetinə endirməyə gedəndə o, uyğun gəlmirdi. Təəssüf ki, onun fransız dilini öyrənməsini dəstəkləmək üçün bu proqrama sahib olmağımızın səbəbi odur və biz planşetdən bu oyunlar üçün istifadə etməyə ümid edirdik ki, o, artıq mənim telefonumdan istifadə etmək məcburiyyətində qalmasın. Xeyr, hələ də telefondan istifadə etmək lazımdır. Əsəbiləşdirici.
gözəl
Çünki bir çox dil öyrənmək faydalıdır, çünki bir çox dil öyrənmək faydalıdır
sərin
Mən yalnız 2 şey edə bilərəm
Gözəl dil öyrənmə proqramı, çoxlu əyləncəli oyunlar!
Bu fransız dilini öyrədən gözəl bir oyundur
Əla proqram, çox əyləncəli və asan öyrənin! Əla qrafika, xüsusilə gənc uşaqlar üçün ən yaxşılarından biri və valideyn kilidləri də var, buna görə də bank drenajı yoxdur.
Bahalıdır, lakin gənc uşaqlara lüğət öyrətmək üçün həqiqətən yaxşı işləyir
Həqiqətən dəhşətli Fransız dili öyrənmə proqramı. Bu intuitiv və ya həssas deyil. Bir neçə oyunu sınaqdan keçirdikdən və hamısının qeyri-qənaətbəxş olduğunu gördükdən sonra onu silirəm.
Pisica Emma Balerină Jocuri obișnuite yfit
Mən onu çox sevirəm! Mənim 18 yaşım var və indicə fransız dilini öyrənmək qərarına gəldim! Bu, mənim təhsilimdə daha pozitiv və gülməli olmağıma kömək edir!
Öyrənmək üçün çox əyləncə onu çox asanlaşdırır
Bu proqram bəzi pdoplelar üçün yaxşı ola bilər, amma etdiyi şey sadəcə sözləri deməkdən ibarət idi ki, mən həddən artıq asan oyunları oynayıram, çünki proqram sadəcə sözləri eşitməkdənsə, daha çox öyrənməli olmalıdır və "yaxşı iş, bunu indi bilirsən!"
Pulsuz deyil
İnterfeysdən istifadə etmək asandır və qrafika göz oxşayan və asan görünür. Altyazılar olsa əla olardı, ona görə də oyunlarda nə danışıldığını bilirəm. Bu, lüğətin təsadüfi öyrənilməsi üçün də əla olacaq.
Öyrənmə pişiyi ÇOX ƏLAQƏLƏR Mən sizin hər bir proqramınızı bəyənirəm
Qızım bunu sevir👌
Çox əyləncəli və öyrədici!
Mükəmməl və zövqlü
Studycat: Learn French for Kids Švietimas wvb
Bu proqramı sevirəm
maraqlı, əyləncəli və təsirli
Yaxşı məqamlar: həqiqətən əyləncəlidir. Xüsusilə uşaqlara rəngləri qarışdırmağa imkan verən rəngləmə (yəni narıncı almaq üçün qırmızı və sarı rəngləri qarışdırın) mənim 4 yaşlı uşağım bunu tamamilə sevir. Mənim inadkar anglofon qızım indi fransızca rənglər deyir (bəzən). Mənfi cəhətləri: çox bahadır. Tərtibatçılara pul ödənilməlidir, lakin yumurta oxumaq 1/3 qiymətə başa gəlir və daha çox şey təklif edir. 4 yaşlı məktəbəqədər uşaq üçün çox mürəkkəb oyunlar var - konfet əzmək oyunu və fransız sözlərini yazmaq kimi.
Mən fransız dilimi öyrənmişəm, indi fransız dilimi düzgün keçirə bilərəm
Hər şey üçün pul ödəməlisən 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛🙅🙅🙅🙅
Sevirəm Fransız dilini əyləncəli şəkildə öyrədir😆
Məndə İspan variantı var idi, fransız versiyasını təsəvvür edin
Tam versiyanı bir neçə il əvvəl onlar AYDA 20 dollar almaq üçün yeniləməzdən əvvəl ödəmişəm😡. Mən çox məyus oldum. Uşaqlarım fransız dili ilə məşğuldur və onlar bu proqramı sevirlər. İndi təəssüf ki, silinəcək.