(Android/iOS) Pechka - Visual Novel, Story Game, Adventure Game hack igra (več denarja)
Mar 15, 2022 23:07:46 GMT -5
Post by smyreclenlaro on Mar 15, 2022 23:07:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pechka - Visual Novel, Story Game, Adventure Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pechka - Visual Novel, Story Game, Adventure Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack igra (več denarja) ▞▞▞
▞▞▞ Pechka - Visual Novel, Story Game, Adventure Game 2022 version ▞▞▞
Pove mi, da se ne morem povezati s strežnikom
Pechka - Visual Novel, Story Game, Adventure Game Phiêu lưu tyv
Lepa igra! (Čeprav ga še nisem dokončal) Liki so čudoviti, OST je čudovit! Zgodba je neverjetna, vesel sem, da ste dodali 8 gold na oglase, vesel sem, da lahko podpiram to igro tako, da gledam oglase in pridobim zlato od nje. Kar tako, MazM, veselim se vaših iger.
Zgodba in umetnine so lepe, ampak edina težava je, da moraš plačati za misije, kar je precej težko, ker dodatek daje samo 2 in moraš kupiti veliko denarja, da dobiš več zlata
prosimo, dodajte indonezijski jezik v svojo igro
Moral bi biti brez povezave
Yayyyayayay
Joj, ta igra je EDINSTVENA brat. Takšne igre so v tem obdobju REDKE. A sta DVE preprosti stvari, ki sta nadležni..... 1. OGLASA JE VNOGO!!!!! Oglasi se pojavijo na zelo napačnih mestih.... na primer, ko dosežete vrhunec dogodka. To uniči izkušnjo in navdušenje človeka. 2. Ideja o kovancih za začetek epizode je samo .... BS!!!! To res UNIČI edinstvenost igralca. Zaradi tega sem začutil pohlep razvijalcev! Želim si, da bi lahko napisal več.... To je vse, kar imam
Neverjetna izkušnja, imel sem nekaj težav z omrežno povezavo očitno ne deluje, zdaj pa je igra dobra. Zelo priporočam to igro. To je super.
ne uspe povezati s strežnikom
Bilo je popolnoma zabavno. Toda ena stvar je bila razočarana. Zanima me, kako bi bilo, če ne bi bil narejen za starejše od 15 let ali za najstnike namesto za tiste, ki so stari 12 let. Dejansko vedenje glavnega junaka ni na ravni, ki bi jo lahko razumeli uporabniki v srednji šoli. Kot odrasel sem tudi jaz... hm... Ti prizori so subtilni, vendar so bili mlajši uporabniki verjetno bolj zmedeni. Če pogledate trenutno oceno 1, pravim to, ker je za glavnega junaka veliko takih komentarjev. Škoda, da je zamuda pri izbiri starosti nekoliko spodkopala prednosti te igre.
nova igra? res zelo lepo! nekaj sem igral in bilo je super!srčkan mali protagonist in seveda umetniški slog je odličen kot običajno! dobro opravljeno! upam, da se bo ta igra izkazala za tako dobro kot druge.
Zelo počasi
Samo odstranite ta kovanec/denar zahteva, da samo uniči to mojstrovino. Vsaj dajte nam možnosti, da zaslužimo z oglasi z nizkimi denarji.. vsi si ne morejo privoščiti plačila, vendar jih je mogoče nahraniti z dobrimi zgodbami in izkušnjami. Upam, da slišite mojo skrb!
Dobra igra, vesel sem, kar sem igral, najbolj kul zgodbe!
بازی خوبی
Ta igra je super. Nimam ničesar za prijaviti napake ali kaj narobe... dobro delo, uživam v tej igri.
Top War: Battle Game Strategi jin
Ena najboljših iger vseh časov In priporočam, da jo vsi poskusijo enkrat in verjamem, da je tudi njim všeč, kot je bilo všeč meni 😁😁😁😁 Hvala razvijalcem igre, da nam podarijo to srčno ganljivo igro Loving it❤️❤️❤️ . In končno njen konec 😭😭😁😁 tako solze kot nasmeh na obraz lepa igra in nazadnje tudi sporoči kaj se jima je zgodilo in lepo potovanje od začetka do konca ter krasen ples na koncu....😁😁 lepa igra vedno spomni se do smrti❤️❤️❤️
Odlična igra
Vse druge igre mazm so brez povezave. Zakaj je potem ta na spletu. Res sem želel to igrati.
나는 한국 근현대사를 한창 배울 시기에 외국에서 학교를 다녀서 잘 모. 그래도 한국인 때문 에 따로 공부 해야 한다 고 생각 을 하면서 도 워낙 우울 라는 라는 알고 알고 선뜻 찾아보기 찾아보기 가 가 가 가. 그래서 페치카를 처음 봤을때 게임이니까 부담없이 접근할 수 있지않윴있지않을 확실히 시대가 시대다보니까 게임 자체는 좀 슬픈 느낌이다. 그림 분위기나 넘 잘어울려서 더욱 몰입 수 있었는데 그 작은 그림 에서 여러 감정 이 그대로 그대로 될 될 있다는 게 게 신기 신기 신기 신기. 주인공이 생각외의 입장인 캐릭터여서 더 흥미진진하게 볼 수 있는도부있는부더 공개된 부분까지 정말 순식간에 끝내고 어렸을때 미국에 가서 순식간에 끝내고 어렸을때 미국에 가서 나식간에 끝내고 어렸을때 미국에 가서 나보서 나보서 나보다 댴 잘보다 댴 앞으로 업뎃이 되면서 실제인물이셨던 독립운동가분도 나온다고 하다고 하는던 실제인물이셨던 독립운동가분도 나온다고 하슔데! 나도 동생도 많이 배울 수 있으면 좋겠다.
To je zelo zanimiva in pravljična igra. Obožujem to. Zgodba igre je zelo zanimiva
Zgodba je super
Zaradi zadnje posodobitve dobimo 8 zlatih ob gledanju 1 videa. Lahko gledam 2 videa in igram eno misijo na en dan
Fenomenalno delo, všeč mi je bilo
Ta igra mi ni všeč😒Samo preizkusna igra😒 Poskušam prenesti to igro samo za 60 kovanec, če hočeš celotno zgodbo, moraš najprej dopolniti ta igra je bila smeti in še ena stvar je tam oglasi, da dobiš kovanec, ampak včasih morajo oglasi glej čez 15 minut, da si lahko še enkrat ogledaš oglase, ta izpad mi ni všeč, sta bila 2 oglasa, tako da lahko dobiš 16 izmeta, ni zabavno👎
Briljantno do sedaj!! Kot se pričakuje od MazM-a in njihovih vrhunskih iger! Na poti se učim tudi veliko zanimive zgodovine! Ena žalostna stvar, zdi se, da mi oglasi iz nekega razloga ne delujejo, igra se preprosto "poveži ..." in jo moram na silo ustaviti in znova zagnati. Upam, da se bo to popravilo, sicer je to popolno umetniško delo kot vedno! ***EDIT: Težava z oglasom odpravljena z najnovejšo posodobitvijo. Hvala fantje, neverjetni ste!
Te igre ne morem priporočiti, igranje res ni slabo, če lahko igrate to pomeni, da potrebujete zlato za igranje, kar je seveda z nakupom, ali pa gledate veliko oglasov za največ 10 minut igranja
Obožujem to
Vau! Deset minut čez in ta igra mi je všeč! Upam, da bom Petra videla kot bolj zvit in manipulativni lik. Res lepa igra, všeč so mi bili nepričakovani preobrati in se pripravljam na več. Kapo dol pred razvijalci
Obožujem, kako igra na globok način prikazuje Petrovo melanholijo. Čas, porabljen za igro, je vreden tega.
Zaenkrat neverjetno
Popoln kot vedno .... Zaljubljena sem v te vizualne zgodbe ♥️♥️ in najlepša hvala za vašo pozornost do naših težav 💘💘💘
Zelo detajlni in super ljubki dizajni. Všeč mi je, kako je alergičen na mačke in kiha, ko komunicirate XD
Precej dobra igra, nekaj minut in glasba je neverjetna in tudi umetnost priporočamo
Stvari, s katerimi se morate na začetku strinjati, so čudne na točki, ko vam pove podatke o pretakanju? Prav tako piše, da igra lahko 'povzroči fizično škodo', ste mislili duševno? Ker je bilo to čudno. :/ Grafika in glasba ter izrezki so bili super in izgleda kot kul igra, če ste navdušeni nad zapletom, kar jaz, na žalost, nisem bil. Všeč so mi bile sanjske sekvence! Vsekakor bi igral grozljivko/psihološko igro, če bi ti uspelo.
Pechka: Geschichte Spiel, Visual Novel, Text-Spiel Abenteuer xpga
Resnično dobra igra, vendar je nemogoče dobiti kovance za igranje zgodb. Dobiš samo 2 oglasa, ki dajeta 8 kovancev in še en oglas za 1 kovanec. Vsaka zgodba stane 10 kovancev. Ne morete ga niti igrati brez plačila denarja.
Zgodba je neverjetna! Edina stvar, ki mi ni všeč, je dejstvo, da morate bodisi plačati naročnino ali pa je dovolj, da predvajate samo 1-3 epizode na dan. Prav tako je precej žalostno, da je večina igranja le "pojdi na naključno lokacijo, govori z likom X, vrni se na začetno lokacijo, govori z likom Y in ponovi"
Obožujem to! Lahko bi komuniciral z mnogimi stvarmi! In vzdušje..tako popolno!
Zelo zanimiva igra
p2w igra