Post by smyreclenlaro on Mar 15, 2022 23:04:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Romanian. Speak Romanian ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Romanian. Speak Romanian IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак игра (неограничен ресурс) ▞▞▞
▞▞▞ Learn Romanian. Speak Romanian 2022 version ▞▞▞
Поред искачућих прозора, волим то
Осим ако не идете на премиум, ограничени сте на кратку дневну лекцију.
То је веома лепа апликација, али анимације су споре и заостају на хуавеи п10.
Ври.
Питам се да ли исправке које им шаљем да ли их заиста неко прима. Много много много грешака.
велики
Пише бесплатно, али не можете нигде да стигнете без плаћања, осим најкраће дневне лекције икада и врло основног здравог курса.
Learn Italian - Beginners Švietimas cooi
Свидела ми се апликација и изглед странице једноставан за коришћење
Као и Дуолинго, само што је много гори и много скупљи. Али има више језика..
То је ефикасан систем за разумну цену.
Веома основни и неефикасан начин учења.
Много понављања тако да има прилику да се утопи.
ова апликација је одлична. Помаже ми да лакше научим језик. Вежбе су лаке. Научићете изговор и једноставне реченице. слике су такође упарене са речима да бисте их идентификовали. 5 звездица заиста.
Играти се као будала да схватиш да то није бесплатно
Велики.
Belajar Rumania Pendidikan zeco
Lær rumænsk Læring mews
то је добра апликација која се лако учи. то ми је први месец. Након 3 месеца, чак и ако будем у могућности да разговарам као новајлија о основним стварима, сматраћу ово прилично добрим.
То је као дуолинго
Ово је била моја апликација за вежбање изговора и стварних реченица.АЖУРИРАЊЕ: Нисам користио ову апликацију 2 месеца – али до сада већину речи које видим или чујем нисам имао у неко време, слике су тренутне и представљају слику коју сам научио уз реч из ове апликације или из разговора са четботом . Дакле, задржавање речника је ОДЛИЧНО. Топло препоручујем и лично поново инсталирате. Нека друга апликација ће морати да иде следећи пут када будем морао да ослободим простор на свом уређају.
Веома једноставан за употребу у поређењу са другим апликацијама.
Неки од његових бесплатних трагова су једноставно превара
Свиђа ми се. Одлично је прикупити мало речника. Али до сада нисам видео никакав граматички садржај.
Добро је
Почео сам пре само два дана и видим побољшање у језичким вештинама. Шта ће бити за месец дана? Видећемо.
Немојте рећи да је апликација бесплатна када није. Добро је урађено, али можете научити само ВЕОМА мали прегршт фраза пре него што морате да купите још или избришете апликацију.
Добра апликација. Било би боље када би прегледне лекције покривале све лекције, а не само оне дневне. То значи да морам да се вратим и отворим старе лекције уместо да их само насумично укључим у лекције за освежавање
веома добра апликација.
Премијум оглас је досадан
Học Tiếng Rumani – Mondly Giáo dục ioj
Аудио изнајмљивање
Веома добра апликација. Лако научити.
Корисно, али бесплатно само за 2 јединице, које ме је научило неколико основних речи и реченица као што су хвала, ћао, итд. Двоумим се да ли да га купим или не.
Веома једноставан за употребу
Веома корисно, основно и једноставно за разумевање и превођење на и са румунског на енглески.
Одлична апликација за учење језика
Апликација је добра, али се доста замрзава, тако да је потребна вечност да се прође ниво. Чини се да је Упд поправљен
Веома корисно. Хвала.
Свим људима који ово читају ако желите да научите румунски 100% препоручујем ову апликацију, не само да вам ова апликација помаже да научите румунски, већ вам такође жели, нпр. срећну нову годину и искрено, сјајна је, одаје пријатељу попут вибрације због то, хвала пуно свим људима који су укључени у израду ове апликације
Добро до сада.
Морате пробати!
Свиђа ми се дизајн овог производа
Засада је добро. Инструкције нису увек јасне, а ја бих желео речник за речник унутар апликације. Хвала!